Over mij

Over mij

Bienvenue sur mon blog!

Mijn naam is Darina en naast mijn baan als secretaresse, ben ik ook schrijfster en blogger met een grote passie voor Frankrijk en dan vooral de inspirerende stad Parijs. Terrasjes, de mooie architectuur, de mooiste winkels, de heerlijkste gastronomie en interessante cultuur, het inspireert me allemaal! Als je mij tegenkomt in Parijs, zie je me regelmatig met een notitieboekje om alles wat mij inspireert, op te schrijven.

Met inspirerendparijs. com neem ik jullie mee naar de prachtige stad aan de Seine en en alles wat dat te bieden heeft en inspireert. Ik deel (praktische) tips over Parijs, wat er allemaal te zien en te doen is, wat Parijs met mij doet, over la vie Parisienne, en al het moois wat er te ontdekken is om jou te inspireren om deze stad te bezoeken.

Dingen waar ik van hou!

Parijs :), Provence-Cote d’Azur (lees ook mijn andere blog Cotedazurguide.com), schrijven, reizen, lasagna, mediteren, fotograferen, op terrasjes zitten

Contact

Heb je vragen of wil je met mij samenwerken aan een tof project?  Mail me dan op darinanykl@gmail.com! Ik kijk er naar uit!

Veel leesplezier op mijn blog!